Categorie: Zinvol ziek

[Zinvol Ziek] Lees-, kijk- en luistervoer

Een jaar vol nieuwsgierige vragen en een boekonderzoek dat me bij soms onverwachte gesprekspartners bracht. Ik bundel hier voor jou al het lees-, kijk- en luistervoer dat 'Zinvol ziek' intens mee heeft gevoed.

Lees meer

[Coronababbels] In dialoog met scherpe geesten

Aan alle miserie die corona met zich meebrengt, zitten ook best wat gouden randjes. In de #coronababbels heb ik het samen met scherpe geesten over de mogelijke collateral beauty van het virus dat ons nu allemaal in de greep houdt.

Lees meer

[Wens] Dat 2020 heel grijs mag worden

Wat wens je een mens toe aan de start van een nieuw jaar? Succes? Geluk? Liefde? Gezondheid? (En vooral méér van dat alles?)

Lees meer


[Boekenbeurs] Waar is het leesvoer over ziek zijn?

Deze editie bezocht ik de Boekenbeurs met een missie: onderzoeken welk leesvoer er te vinden is over chronische pijn en langdurige ziekte. Stand per stand bevroeg ik de medewerker(s) aan de balie over hun aanbod. De korte conclusie: het is honger lijden.

Lees meer

[Oproep] Boek zoekt openhartige beleidsmaker(s)

Voor mijn boekproject 'Zinvol Ziek' ben ik op zoek naar beleidsmakers die bereid zijn mijn (maatschappij)kritische vragen met openheid te beantwoorden.

Lees meer

[Zinvol Ziek] De Averechtse schrijft een boek!

Ik heb de sprong eindelijk durven maken: mijn hersenkronkels gaan samenkomen in een boek, getiteld: 'Zinvol Ziek'. Vertrekkende vanuit mijn persoonlijk verhaal ga ik in dialoog met inspirerende mensen rond verschillende thema's verweven het leven als langdurige zieke in onze prestatie- en haastmaatschappij.

Lees meer


De Averechtse

Lynn@averechtse.be

0474.36.17.59

BE0650967592


                       
×