Iets meer dan een jaar al zit ik diep verstrengeld in een reeks vraagstukken rond ziek en zinvol zijn. Ik dook in de literatuur, maar veel meer nog in dialogen met een mooie collectie kenners-van-zaken, waaronder zowel theoretici als ervaringsdeskundigen.

Het losbarsten van de Covid-19-pandemie zette een rem op het podcastmaken, maar gelukkig konden de nieuwsgierige vragen toch nog verder stromen via Zoom.

De inzichten kon ik ondertussen bundelen in een manuscript dat op dit eigenste moment in handen is van een onafhankelijke eindredactrice. Heel spannend, want ik heb geen flauw idee in welke toestand het terug op mijn schrijfbureau zal landen. De boekenwereld is voor mij als een nog te verkennen speeltuin. Daar kom je ook zelden zonder blauwe plekken uit, toch?

Als alles goed gaat, ligt Zinvol Ziek op 19 maart 2021 in de rekken. In afwachting daarvan geef ik jou al heel graag inkijk in belangrijke puzzelstukken voor het verhaal:

 

LEESVOER

Veel van de gesprekken werden omgetoverd tot artikels - vaak ongecensureerde transcripties - op De Wereld Morgen.

HIER ZO.

 

KIJKVOER

Tijdens de lockdown ontstond heel spontaan een reeks coronababbels met een brede waaier aan gesprekspartners, van opinie- tot beleidsmakers.

Ik bundelde ze op VIMEO.

 

LUISTERVOER

De podcast bevat de babbels die pre-corona plaatsvonden (al staan ze nog niet allemaal online).

Wees welkom IN DE GRIJZE ZONE.

 

Benieuwd hoe dit alles bij jou binnenkomt, welke dingen je raken, wat je prikkelt om verder over na te denken.

Voel je vrij om ook in dialoog te gaan met mij!

 

Geestige groeten

Lynn

Bericht gepubliceerd op
27/11/2020 - 11:11

Gepubliceerd in:
Zinvol ziek

Terug naar het overzicht

De Averechtse

Lynn@averechtse.be

0474.36.17.59

BE0650967592


                       
×